Skip to main content

Energie besparen start bij
Energy Services

Verbruikt u veel of weinig energie? Wilt u energie besparen om te verduurzamen of om toch minder afhankelijk zijn van de prijsschommelingen op de energiemarkt? Wij vinden het belangrijk dat u kunt kiezen. Elke klant is anders en heeft eigen doelen en ambities als het gaat om energie besparen. Wij helpen u graag met oplossingen die passen bij uw bedrijf. U ontvangt altijd een advies op maat: of u wilt besparen op CO2 of toch meer focus hebt op kosten.

De EnergyPal en CO2-Routekaart helpen u hierbij!

        Samen werken we aan een duurzame toekomst

CO2-Routekaart

Bent u EED-plichtig en heeft uw bedrijf een duurzaamheidsambitie?
Dan is de CO2-routekaart een goede keus.

CO2-Routekaart

1.Bepalen duurzaamheidsdoelen
2.Uitgebreid energieonderzoek
3.Maatwerkadvies met actieplan
Acties EED en MJOP in actieplan
4.Sturing afwijkingen
Online platform
5.Ondersteuning energieadviseur
6.Jaarlijks rapportage

1. Bepalen duurzaamheidsdoelen

Samen bepalen we uw duurzaamheidsdoelen

Het verschil met de EnergyPal is dat we meer kijken vanuit duurzaamheid. Samen met u bepalen we bijvoorbeeld welke duurzaamheidsdoelen u wilt halen. Dit is het uitgangspunt voor ons maatwerkadvies. Investeren in duurzaamheid loont. Door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van subsidies is het mogelijk om een nog scherpere business case te maken en tegelijkertijd mee te helpen aan verduurzaming.

2. Uitgebreid energieonderzoek

Uitgebreid energieonderzoek, inclusief inventarisatie EED en MJOP

Onze energieadviseur komt op uw locatie voor een uitgebreid energieonderzoek. De adviseur loopt hiervoor met u door uw bedrijf heen. Daarbij brengt hij al het energieverbruik in kaart en ook bekijkt gelijk welke mogelijkheden hij gelijk al ziet om energie te besparen. Daarbij inventariseert en analyseert de energieadviseur ook wat er al is opgepakt vanuit bijvoorbeeld de EED en het Meerjarenonderhoudsplan. Zo heeft u alles bij elkaar. Dat geeft overzicht en is voor u dus veel handiger. Het resultaat is één allesomvattend implementatieplan.

3. Maatwerkadvies met actieplan

Alle informatie die onze energieadviseur verzamelt, analyseert hij vervolgens. Hiermee kan hij een besparingsroute bepalen die helemaal is afgestemd op uw situatie. Hierin staat welke energiebesparende maatregelen u nog kan nemen. Dit kunnen hele kleine dingen zijn zoals het installeren van een schakelklok voor het licht in de kleedruimtes, maar kunnen ook grote maatregelen zijn als wamtepompen voor de verwarming van het pand en het vervangen van de huidige elektromotoren door energiezuinige met een minimale rendementsklasse van IE4. Wij geven gelijk ook aan wat de besparing ongeveer zal zijn.

4. Sturing op afwijkingen

Actieve sturing op afwijkingen
Is de route eenmaal uitgestippeld en de eerste stappen gezet, dan blijft Energy Services het energieverbruik monitoren. Zien wij een afwijking in uw verbruik? Dan laten wij u dat weten, zodat we dit bij kunnen sturen.

5. Ondersteuning van energieadviseur

Heeft u tussendoor een vraag? Onze energieadviseur staat op werkdagen altijd voor u klaar!

6. Jaarlijkse rapportage

Jaarlijkse rapportage en advies voor het nieuwe jaar
Jaarlijks ontvangt u een rapportage over het voorgaande jaar. Hierin vindt u overzichtelijk terug welke maatregelen u heeft genomen en wat deze u hebben opgeleverd. Zowel in besparing op uw energierekening als in CO2-reductie. Wij geven u in de rapportage ook een advies voor het nieuwe jaar.

Looptijd

EnergyPal kent een looptijd van 3 jaar.

      Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem gerust contact met ons op

info@e-s.eu           030 639 05 21

“Wij maken energie simpel”