Skip to main content

Duurzaam ondernemen

Met onze kennis en expertise bepalen we samen de beste route om uw duurzaamheidsdoelen te behalen.

        CO2-Routekaart

Heeft uw bedrijf een duurzaamheidsambitie?

 

De CO2-routekaart van Energy Services helpt u hierbij. Samen met u bepalen we welke duurzaamheidsdoelen u wilt halen. Wij inventariseren wat er al is opgepakt vanuit bijvoorbeeld de EED en het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Zo heeft u alles op 1 plek. Het resultaat is één allesomvattend implementatieplan. Ons adviesrapport stippelt vervolgens de ideale route uit om uw doelen te halen. Wij koppelen doelen, plannen en verplichtingen aan elkaar en werken dit uit in een logische routekaart, rekening houdend met het juiste investeringsmoment. Dit verklaart ook waarom de CO2-Routekaart geen standaardproduct is maar maatwerk.

[CO2-Routekaart]

 

Bent u EED-plichtig en heeft uw bedrijf een duurzaamheidsambitie? De CO2-Routekaart van Energy Services helpt u hierbij. Samen met u bepalen we welke duurzaamheidsdoelen u wilt halen. Onze senior energieadviseur inventariseert en analyseert wat er al is opgepakt vanuit bijvoorbeeld de EED en het Meerjarenonder­houdsplan (MJOP).

Ons adviesrapport stippelt vervolgens de ideale route uit om uw doelen te halen. Omdat we ook de acties uit de EED en het MJOP meenemen, heeft u alles overzichte­lijk bij elkaar en is het advies echt helemaal op uw bedrijf afgestemd. We monitoren de acties en het effect hiervan. Jaarlijks kijken we samen of u nog op koers ligt en adviseren welke aanpassingen slim zijn om te doen. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst voor uw bedrijf!

energiescan op locatie
online platform
jaarlijks rapportage
sturing afwijkingen
ondersteuning energieadviseur
bepalen duurzaamheidsdoelen
acties EED en MJOP in maatwerkplan
regierol uitvoeren maatregelen

         Zelf energie opwekken

Verduurzaam uw bedrijf met een zonnedak

Leasen van zonnepanelen. Het populairst is het leasen van panelen. U heeft dan geen investeringskosten en operationele inspanningen. Wij regelen naast de subsidieaanvraag ook de financiering en geven zelfs 15 jaar lang opwekgarantie! U gaat direct besparen op u totale kosten voor energie.

Kopen van zonnepanelen. U kunt zonnepanelen via ons kopen om hiermee direct uw energiekosten te verlagen. Wij ondersteunen u bij de ontwikkeling en realisatie en geven garantie op de zonne-installatie.

Verhuren van uw dak. U kunt ook extra rendement uit uw pand halen door uw dak te verhuren voor zonnepanelen. Energy Services financiert, ontwikkelt, plaatst en exploiteert de zonnepanelen. U heeft er geen omkijken naar en ontvangt jaarlijks een vaste vergoeding. Dak verhuur is vooral gunstig bij een relatief laag stroomverbruik.

      Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem gerust contact met ons op

info@e-s.eu           030 639 05 21

“Wij maken energie simpel”