Skip to main content

Wij zijn Energy Services

Wij zijn Energy Services, het onafhankelijk adviesbureau voor de grootzakelijke markt. Wij adviseren op het gebied van energiebesparing, energie-inkoop en wijzen onze klanten de weg naar verduurzaming!

Wij geloven dat – energieoplossingen onder één dak – bijdraagt aan overzicht en daarmee aan het behalen van heldere doelen die bij uw organisatie en situatie passen. Onze kracht? Door onze informele en no-nonsense manier van samenwerken, worden wij door onze opdrachtgevers vaak gezien als de ideale energiepartner. Wij streven naar een langdurige samenwerking, want kwalitatieve dienstverlening heeft uiteraard tijd nodig.

“In de complexe wereld maken wij energie simpel”

Wilt u meer weten wat Energy Service voor u kan doen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons via

030-639 05 21  of  info@e-s.eu.

Onze opdrachtgevers

Door onze snelle, informele en no-nonsense manier van samenwerken, worden wij door onze opdrachtgevers vaak gezien als de ideale ‘collega’ op gebied van energie-inkoop en advies. Wij zijn er trots op dat onze opdrachtgevers al jarenlang hun energiezaken aan ons toevertrouwen en dat wij voor hen aanzienlijke besparingen hebben mogen realiseren.

Wij werken voor veel verschillende bedrijven: van klein tot groot; van industrie tot vastgoed; van zelfstandig opererend tot georganiseerd in brancheverenigingen zoals FME en KHN; en van overheid tot commerciële organisaties.

Werkwijze

De basis voor juiste begeleiding start met inzicht, zowel in uw energieverbruik als uw wensen om te besparen en te verduurzamen. We bespreken uw huidige situatie, waarbij we inzicht creëren in uw verbruik en wat u wellicht al heeft ondernomen om energie te besparen of om te verduurzamen. Dit maken wij inzichtelijk in onze unieke omgeving: Censo.Live. Verder bespreken we uw huidige leveringscontract en bekijken samen welke mogelijkheden er zijn om slim voor u in te kopen.

Om aan de klimaatdoelen te voldoen, waaraan Nederland zicht heeft gecommitteerd, worden diverse eisen aan uw organisatie gesteld op gebied van wet- en regelgeving. Denk aan de informatieplicht, een EED-audit, Label C voor panden en het verplichte Energieregistratie- en bewakingssysteem (EBS). Energy Services kent de laatste regels die voor uw organisatie gelden en kunnen u hierbij ondersteunen of zelfs volledig ontzorgen.

Afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in uitbreiding van onze kennis en service op gebied van duurzaam ondernemen. De betekenis van duurzaam ondernemen is voor elke organisatie anders en bevat diverse componenten. Daarom is Energy Services intensieve partnerships aangegaan met specialisten, bijvoorbeeld op gebied van zonne-energie, laadpalen, ledverlichting, meetdiensten, certificeringen, zoals de CO2-prestatieladder, en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Wij hebben speciaal voor bedrijven een CO2 Routekaart ontwikkeld. Hiermee komt alle dienstverlening samen. Wij zorgen voor een concreet actieplan, zodat niets de uitvoering nog in de weg staat. Het uiteindelijk resultaat is dat uw organisatie de duurzaamheidsdoelstellingen behaalt die men wil behalen en voldoet aan wet- en regelgeving. Investeren in duurzaamheid loont! Door slim gebruik te maken van bijvoorbeeld subsidies of financieringsmogelijkheden wordt de business case aantrekkelijk en werkt uw organisatie mee aan verduurzaming. Daarnaast zorgt energiebesparing ook voor lagere lasten en maakt het uw bedrijf minder kwetsbaar voor prijsschommelingen. Samen kunnen we de juiste stappen zetten naar een duurzame toekomst!

      Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem gerust contact met ons op

info@e-s.eu           030 639 05 21

“Wij maken energie simpel”